LACI

  • weddings
  • videography
  • cinematography
Filmare Full HD

Capturez totul la rezolutie FullHD pentru a surprinde fiecare detaliu.

Camere DSLR

Filmez cu camere DSLR cu senzor mare pentru a obtine acel look cinematic specific filmelor.

Filmare cu drona

Ofera o perspectiva unica a actiunii si pune in valoare locatia evenimentului.

Nunta este probabil cel mai important moment din viața unui tânăr cuplu: o singură zi care întruchipează angajamentul reciproc al iubiților de a-și petrece restul vieții împreună; o încununare a iubirii manifestată într-un eveniment la care participă oamenii cei mai importanți și prietenii cei mai apropiați ai celor doi.

Un astfel de moment merită imortalizat într-o manieră elegantă si cuprinzătoare, care să surprindă emoțiile din ziua cea mare, dar și sub o formă cinematografică, dinamică, într-un film care va putea fi văzut și revăzut ani la rând, evocând amintirile din ziua nunții ca și cum ar fi fost ieri.

Misiunea mea este să fac tocmai acest lucru. Voi fi alături de voi pe tot parcursul zilei, documentând fiecare moment așa cum se desfășoară până la finalul zilei. Prezența mea va fi una discretă și neintrusivă, lăsându-vă pe voi și pe invitații voștri să vă desfășurați nestingheriți în elementul vostru.

Camerele și obiectivele folosite de mine sunt menite să ofere un look cinematografic imaginilor captate. Iar montajul ulterior este astfel conceput încât produsul final să fie un adevărat FILM: dinamic, cuprinzător, cu un soundtrack potrivit pentru fiecare moment, și care să fie urmărit cu plăcere de oricine fără a simți nevoia de a da pe fast forward.

Solicita oferta de servicii

Pentru o oferta de servicii actualizata foloseste cu incredere formularul de la pagina de Contact.

Content is protected. Right-click function is disabled.